Advertisement

Sfânta Maria Magdalena / E26 - Icoana Argintata / Aurita 19x24 cm Sfanta Maria ... : 58 × 45 cm (cca 1515:

Sfânta Maria Magdalena / E26 - Icoana Argintata / Aurita 19x24 cm Sfanta Maria ... : 58 × 45 cm (cca 1515:. Atribuită recent lui leonardo de către carlo pedretti. 33 × 22 cm $ cca 1496: La ea se vindecă numai oamenii bolnavi. Alături de el, stătea fecioara maria, mama lui, maria magdalena și ioan (ucenicul său), de 17 ani și iubit de iisus. 58 × 45 cm (cca 1515:

Atribuită recent lui leonardo de către carlo pedretti. Cretă, stilou, cerneală și tentă pe pergament; Sfânta cruce nu este pusă de mână omenească ci creşte natural din pământ. Alături de el, stătea fecioara maria, mama lui, maria magdalena și ioan (ucenicul său), de 17 ani și iubit de iisus. Un comerciant de artă londonez spune că prețul picturii ar putea depăși 150 milioane de $.

Sfânta Mironosiță Maria-Magdalena, icoană pe sticlă, 20/25 ...
Sfânta Mironosiță Maria-Magdalena, icoană pe sticlă, 20/25 ... from i.pinimg.com
Sfânta cruce nu este pusă de mână omenească ci creşte natural din pământ. Un comerciant de artă londonez spune că prețul picturii ar putea depăși 150 milioane de $. Alături de el, stătea fecioara maria, mama lui, maria magdalena și ioan (ucenicul său), de 17 ani și iubit de iisus. La ea se vindecă numai oamenii bolnavi. 58 × 45 cm (cca 1515: 33 × 22 cm $ cca 1496: Atribuită recent lui leonardo de către carlo pedretti. Aceşti oameni, când se aduc aici, îi aşez în interiorul paraclisului.

Atribuită recent lui leonardo de către carlo pedretti.

Alături de el, stătea fecioara maria, mama lui, maria magdalena și ioan (ucenicul său), de 17 ani și iubit de iisus. Sfânta cruce nu este pusă de mână omenească ci creşte natural din pământ. Atribuită recent lui leonardo de către carlo pedretti. Un comerciant de artă londonez spune că prețul picturii ar putea depăși 150 milioane de $. La ea se vindecă numai oamenii bolnavi. Cretă, stilou, cerneală și tentă pe pergament; 33 × 22 cm $ cca 1496: Aceşti oameni, când se aduc aici, îi aşez în interiorul paraclisului. 58 × 45 cm (cca 1515:

Un comerciant de artă londonez spune că prețul picturii ar putea depăși 150 milioane de $. Aceşti oameni, când se aduc aici, îi aşez în interiorul paraclisului. 33 × 22 cm $ cca 1496: Sfânta cruce nu este pusă de mână omenească ci creşte natural din pământ. Cretă, stilou, cerneală și tentă pe pergament;

Întâlnirea unui poet grec cu Sfânta Maria Magdalena, la ...
Întâlnirea unui poet grec cu Sfânta Maria Magdalena, la ... from doxologia.ro
Sfânta cruce nu este pusă de mână omenească ci creşte natural din pământ. Alături de el, stătea fecioara maria, mama lui, maria magdalena și ioan (ucenicul său), de 17 ani și iubit de iisus. Aceşti oameni, când se aduc aici, îi aşez în interiorul paraclisului. 58 × 45 cm (cca 1515: 33 × 22 cm $ cca 1496: Un comerciant de artă londonez spune că prețul picturii ar putea depăși 150 milioane de $. Atribuită recent lui leonardo de către carlo pedretti. La ea se vindecă numai oamenii bolnavi.

Aceşti oameni, când se aduc aici, îi aşez în interiorul paraclisului.

Alături de el, stătea fecioara maria, mama lui, maria magdalena și ioan (ucenicul său), de 17 ani și iubit de iisus. Sfânta cruce nu este pusă de mână omenească ci creşte natural din pământ. Un comerciant de artă londonez spune că prețul picturii ar putea depăși 150 milioane de $. Cretă, stilou, cerneală și tentă pe pergament; La ea se vindecă numai oamenii bolnavi. 58 × 45 cm (cca 1515: Aceşti oameni, când se aduc aici, îi aşez în interiorul paraclisului. 33 × 22 cm $ cca 1496: Atribuită recent lui leonardo de către carlo pedretti.

Un comerciant de artă londonez spune că prețul picturii ar putea depăși 150 milioane de $. Sfânta cruce nu este pusă de mână omenească ci creşte natural din pământ. Cretă, stilou, cerneală și tentă pe pergament; 58 × 45 cm (cca 1515: Atribuită recent lui leonardo de către carlo pedretti.

„Sfânta Parascheva şi Sfânta Maria Magdalena ne chemă să ...
„Sfânta Parascheva şi Sfânta Maria Magdalena ne chemă să ... from episcopiahusilor.ro
58 × 45 cm (cca 1515: Sfânta cruce nu este pusă de mână omenească ci creşte natural din pământ. 33 × 22 cm $ cca 1496: Atribuită recent lui leonardo de către carlo pedretti. La ea se vindecă numai oamenii bolnavi. Aceşti oameni, când se aduc aici, îi aşez în interiorul paraclisului. Alături de el, stătea fecioara maria, mama lui, maria magdalena și ioan (ucenicul său), de 17 ani și iubit de iisus. Cretă, stilou, cerneală și tentă pe pergament;

Atribuită recent lui leonardo de către carlo pedretti.

58 × 45 cm (cca 1515: Atribuită recent lui leonardo de către carlo pedretti. Cretă, stilou, cerneală și tentă pe pergament; Un comerciant de artă londonez spune că prețul picturii ar putea depăși 150 milioane de $. Sfânta cruce nu este pusă de mână omenească ci creşte natural din pământ. 33 × 22 cm $ cca 1496: Aceşti oameni, când se aduc aici, îi aşez în interiorul paraclisului. Alături de el, stătea fecioara maria, mama lui, maria magdalena și ioan (ucenicul său), de 17 ani și iubit de iisus. La ea se vindecă numai oamenii bolnavi.

Sfânta cruce nu este pusă de mână omenească ci creşte natural din pământ sfânta maria. Un comerciant de artă londonez spune că prețul picturii ar putea depăși 150 milioane de $.

Posting Komentar

0 Komentar